ŞANLIURFA / AKÇAKALE - Ceylanlı Takuşlar Ortaokulu

Ceylanlı Takuşlar Ortaokulu

04144112059
Adres
CEYLANLI MAH. 1004 SK. CEYLANLI TAKUŞ İLK ÖĞRETİM OKULU BLOK NO 62 AKÇAKALE / ŞANLIURFA
Vizyon
* Eğitimde kaliteyi daima en üst seviyede tutmayı gözeterek, * hayat boyu öğrenmeyi ilke edinen, evrensel düzeyde gerekli bilgi ve donanıma sahip, yaşamında mutlu ve başarılı bireyler yetiştirerek geleceğin dünyasına yön veren * ulusal düzeyde lider bir eğitim kurumu olarak daima ilerlemektir.
Misyon
* Atatürk ilke ve devrimlerini tanıyan, benimseyen, yurdunu seven, * Çağdaş, demokratik ve lâik, * Ulusal ve evrensel değerlere saygılı, * Değişim ve gelişime açık, * Kendine güvenen, katılımcı, sorgulayan, etkili ve nitelikli, * Bilgi çağının gereklerini yerine getiren, * Öğrenmeyi temel ilke olarak benimseyen, * Yaratıcı ve üretken, * Hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik sayan, * Düşünsel, duygusal, sosyal açıdan yetişmiş bireyler yetiştirmektir.
Başarılar
Ceylanlı Takuşlar İlköğretim Okulu´nun temelleri 20 şubat 2009 yılında Takuş ailesinden rahmetli Mehmet Takuş´un eşi Hamame Takuş´un destekleri ve çabalarıyla inşaSı başlanmış daha sonra Takuş ailesinin diğer mensuplarının yardımı ile 2010 yılında tamamlanmış ve aynı yıl Eğitim-Öğretim yılına başlamıştır. Ceylanlı Takuşlar Ortaokulunda 18 derslik 3 idareci 20 öğretmen ve 480 öğrenci bulunmaktır.
Öğretim Şekli :İkili eğitim
İkili eğitim yapılmaktadır.
KALORİFER
Şanlıurfa Akçakale Arası halk otobüsleri ,Özel Araçlar
Yoktur.
CEYLANLI MAHALLESİ/AKÇAKALE
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
iL :50 KM olup okulumuz ilçe merkezindedir. Şehiriçi araçlarla ulaşım sağlanmaktadır.